OBAVIJEST

 

Draga djeco i roditelji, u organizaciji Centra za kulturu (uskoro i sport) Lopar od 23. siječnja kreću sportske aktivnosti za djecu. Provoditi će se aktivnosti Univerzalne škole sporta te plesa.  Aktivnosti će se provoditi u popodnevnim terminima u Sportskoj dvorani Lopar. U probnom razdoblju neće se naplaćivati članarina, a kada se ustvrdi okvirni broj polaznika te se formiraju stalne grupe, plaćati će se članarina simboličnog iznosa.  Svi zainteresirani se mogu prijaviti  putem online obrasca koji se nalazi na facebook i web stranici Centra za kulturu Lopar. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju putem dolje navedenih kontakata. U nastavku opis ponuđenih programa.

 

Ples

Dob: 7-12 godina

Trajanje: dva puta tjedno, 60 min

Termini: Ponedjeljak i srijeda-18:00-19:00 sati

Termini nisu fiksni, moguća je izmjena ovisno o interesu

Oprema: Čista obuća, sportska odjeća i dobra volja

Treninzi plesa planirani su na način da se djecu upozna sa različitim stilovima modernog plesa s naglaskom na hip-hop, odnosno da se potakne razvoj osjećaja za ritam te koordinacija cijelog tijela u skladu sa glazbom. Kroz ples se razvijaju sva najvažnija motorička znanja i sposobnosti te se znatno utječe na razvoj funkcionalnih sposobnosti.  Kroz osmišljavanje i realizaciju različitih koreografija pozitivno se utječe i na razvoj kognitivnih sposobnosti.

Kontakt: mob: 0921887082-Antonela

 

Univerzalna škola sporta

Dob: Grupa 1: 4-7 godina; Grupa 2: 8-12 godina

Trajanje: Grupa 1: dva puta tjedno, 45 min

                Grupa 2: dva puta tjedno, 60 min

Termini: Grupa 1: Ponedjeljak i srijeda-16:00-16:45 sati

                Grupa 2: Ponedjeljak i srijeda-17:00-18:00 sati

Termini nisu fiksni, moguća je izmjena ovisno o interesu

Oprema: Čista obuća, sportska odjeća i dobra volja

Treninzi univerzalne škole sporta planirani su na način da se različitim aktivnostima ciljano pozitivno  utječe na pravilan razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te na usvajanje i usavršavanje motoričkih znanja. Različitim vrstama kretanja odnosno savladavanja prostora i prepreka pridonosi se pravilnom razvoju biotičkih motoričkih znanja koja su osnovni preduvjet za pravilan rast i razvoj djece. Program će se provoditi na vrlo zanimljiv način te će se nastojati upoznati djecu sa velikim brojem elemenata iz različitih sportova i aktivnosti.

Kontakt: mob: 0989377330-David

e-mail: czk@lopar.com

link:  https://forms.gle/PoPwDHB4HBpLKdUV7